GELD VERDIENEN met je video's?! Klik hier om GRATIS te registreren

Activiteiten

 • 112brabant Heeft de volgende video toegevoegd: "Scout gewond bij ongeval" aan het kanaal: "Zideo's Nieuws" 6 jaar geleden Bij een ongeval in Heeze is vrijdagavond een lid van de plaatselijke scoutingvereniging gewond geraakt. De 14-jarige jongen kwam rond 21.15 uur bij de blokhut aan het Ekelpad onder een auto terecht. Volgens een begeleider van de scoutinggroep zou het naar omstandigheden redelijk gaan met de jongen. Hij is met een traumahelikopter naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk.
 •  
 • 112brabant Heeft de volgende video toegevoegd: "Auto op zijn kop bij berenkuil" aan het kanaal: "Zideo's Nieuws" 6 jaar geleden Bij de berenkuil, een druk verkeersplein in Eindhoven, is zaterdagmiddag een auto van de weg geraakt en op zijn kop beland. De wagen kwam rond drie uur meters lager onderaan het talud op een fietspad terecht. In de auto zat een gezin dat de wagen op eigen kracht wist te verlaten. Ze zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, in elk geval de vader van het gezin zou een wond op hebben gelopen. Hun auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf, hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk.
 •  
 • 112brabant Heeft de volgende video toegevoegd: "Gewonden bij ernstig ongeval" aan het kanaal: "Zideo's Nieuws" 6 jaar geleden Bij een ernstig ongeval in het buitengebied van Hapert zijn donderdagnacht twee mannen gewond geraakt. Een automobilist verloor rond 0.50 uur door nog onbekende oorzaak op De Pan de macht over het stuur, raakte van de weg en botste tegen een boom. Eén van beide inzittenden wist de auto snel te verlaten maar de brandweer moest eraan te pas komen om het andere slachtoffer te bevrijden. Daarmee zijn de brandweerlieden ruim een uur bezig geweest, ook het personeel van een opgeroepen traumahelikopter bood ter plekke ondersteuning. Nadat de man was bevrijd is hij met waarschijnlijk ernstig letsel overgebracht naar een traumacentrum in Tilburg. De MMT-arts van het traumateam begleidde hem tijdens de rit er naartoe. Het andere slachtoffer is ook voor verder onderzoek naar een ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt nog hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.
 •  
 • 112brabant Heeft de volgende video toegevoegd: "Vier gewonden bij aanrijding" aan het kanaal: "Zideo's Nieuws" 6 jaar geleden Bij een aanrijding in het Eindhovense stadsdeel Woensel zijn donderdagnacht vier mensen gewond geraakt. Rond 1.00 uur kwamen op de kruising van van de Bisschop Bekkerslaan en de Rode Kruislaan twee auto's met elkaar in botsing. De brandweer assisteerde de ambulancedienst met het zo voorzichtig mogelijk uit de auto halen van één van de slachtoffers door een portier te verwijderen met behulp van hydraulisch redgereedschap. Alle vier de gewonden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht, onder hen zou één kind zijn. Beide auto's zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf, de brandweer spoot daarna het wegdek nog schoon.
 •  
 • 112brabant Heeft de volgende video toegevoegd: "Lekkend vat in vrachtwagen" aan het kanaal: "Zideo's Nieuws" 6 jaar geleden Op de Prunellalaan in Waalre is de brandweer in actie gekomen toen in een vrachtwagenaanhanger voor de deur van Goudsmit Magnetic Supplies een vat lekte. Wat voor stof er in zit is nog niet bekend, de brandweer heeft uit voorzorg een deel van de Prunellalaan afgezet. Een meetwagen van de brandweer is ter plaatse, de aanhanger wordt momenteel leeggehaald door brandweerlieden gehuld in chemiepakken.
 •  
 • 112brabant Heeft de volgende video toegevoegd: "Antieke duwboot in brand" aan het kanaal: "Zideo's Nieuws" 6 jaar geleden Tijdens werkzaamheden aan een oude duwboot uit 1906 in de haven van Grave is vanmiddag rond 15.00 uur brand uitgebroken in het motorgedeelte. De eigenaar probeerde zelf te blussen maar liep ademhalingsproblemen op. Het motorgedeelte brande compleet uit.
 •  
 • 112brabant Heeft de volgende video toegevoegd: "Vrachtwagen kantelt en belandt op auto" aan het kanaal: "Zideo's Nieuws" 6 jaar geleden Bij een ongeval op de A2 bij Leende is dinsdagavond een vrachtwagenchauffeur gewond geraakt. De truck van de man kantelde rond 18.20 uur, een auto kwam daarbij klem tussen de vrachtwagen en de vangrail. De brandweer en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om de vrachtwagenchauffeur te bevrijden, hij zou met een hoofdwond naar het ziekenhuis zijn overgebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk, de A2 is nog tot diep in de nacht afgesloten geweest.
 •  

Followers

detail-Thumb
112brabant
heeft nog geen followers, ben jij de eerste?
followFollow