GELD VERDIENEN met je video's?! Klik hier om GRATIS te registreren

Activiteiten

 • 112oostgelderla... heeft de volgende video geupload: "Hulpdiensten zoeken naar vermiste zwemmer in Zutphen". 3 jaar geleden De politie in Zutphen heeft zondagmiddag 11 januari in samenwerking met de brandweer opnieuw gezocht naar de sinds gisteren vermiste zwemmer. Gisterenavond werd er ook al gezocht naar de vermiste zwemmer maar werd rond 21.15 uur gestaakt. De vermiste zwemmer zwemt vaker in het Bronsbergenmeer bij Fort Bronsbergen in Zutphen. Waarschijnlijk is het onstuimige weer de man fataal geworden. Tijdens de zoekactie gisterenavond werden er een tas en kledingstukken van de man gevonden. Een woordvoerder van de brandweer liet gisterenavond weten dat de man sinds 13.00 uur in de middag al weg was. De brandweer zocht zondagmiddag met sonarapparatuur en een duiker naar de vermiste zwemmer. Of de man gevonden is, is niet bekend. De identiteit van de man is bij de politie bekend, maar wordt nog niet naar buiten gebracht.
 •  
 • 112oostgelderla... heeft de volgende video geupload: "Hulpdiensten zoeken naar vermiste zwemmer in Zutphen". 3 jaar geleden De brandweer in Zutphen heeft zaterdagavond 10 januari gezocht naar een vermiste zwemmer in het Bronsbergenmeer bij Fort Bronsbergen. Tijdens de zoektocht werd er een tas en kleren gevonden van de man. Omdat de man niet gevonden werd, wordt er morgen verder gezocht. Kort na 18.30 kwam de melding bij de brandweer binnen van een persoon te water. Al snel werd duidelijk dat het om een man ging die daar regelmatig ging zwemmen. Volgens een woordvoerder van de brandweer was de man afgelopen middag omstreeks 13.00 uur vertrokken en niet meer thuis gekomen. Tijdens de zoektocht van de man werden kledingstukken en een tas gevonden. De brandweer zocht met een boot en oppervlakteredders. De politie gaat nog altijd uit van een noodlottig ongeval. De zoektocht van de man werd rond 21.15 uur gestaakt. De zoektocht gaat zondag 11 januari verder met speciale apparatuur. De identiteit van de man is bij de politie bekend, maar wordt nog niet naar buiten gebracht.
 •  
 • 112oostgelderla... heeft de volgende video geupload: "Vijf gewonden bij ernstig ongeluk in Zutphen". 3 jaar geleden Op de kruising Den Elterweg met de Kleine Omlegging in Zutphen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag 26 december, tweede kerstdag, bij een ongeluk vijf gewonden gevallen. Eén van de slachtoffers raakte ernstig gewond. Alle slachtoffers zijn met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Het ongeluk gebeurde kort na middernacht. Volgens eerste inschatting is één van de betrokken auto’s bij het genoemde kruispunt door een rood stoplicht gereden. Een forse aanrijding was hierdoor het gevolg. In de grijze auto zaten vier personen en in de andere auto zat één persoon. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. Omdat het om meerdere slachtoffers ging en mogelijk meerdere beknellingen, werd er opgeschaald naar een middel hulpverlening. Ook kwam er een traumahelikopter ter plaatse voor medische assistentie. Nadat alle slachtoffers door het brandweer- en ambulancepersoneel bevrijd waren, werden zij in de ambulance gestabiliseerd en naar een ziekenhuis vervoerd. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Bij het ongeluk sneuvelde ook een stoplicht. Eén van de wielen van de betrokken auto’s kwam ruim 70 meter verderop in een weiland terecht. Beide auto’s moesten worden afgesleept.
 •  
 • 112oostgelderla... heeft de volgende video geupload: "Automobilist zwaar gewond na ongeval in Ruurlo". 3 jaar geleden Een nog onbekende automobilist is dinsdagmiddag 2 december bij een eenzijdig ongeluk op de Zelhemseweg N315 in Ruurlo zwaar gewond geraakt. De man is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De man reed kort voor 15.00 uur in de richting van Ruurlo. Net buiten buurtschap Veldhoek verloor de man de macht over het stuur kwijt. De auto reed vervolgens in een bocht rechtdoor en botste met hoge snelheid tegen een boom. De automobilist kwam hierdoor bekneld te zitten. Brandweerkorpsen uit Ruurlo en Zelhem waren snel ter plaatse. Ook was er een hulpverleningsvoertuig uit Zutphen gealarmeerd. Deze is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen. De man is door het brandweerpersoneel uit zijn benarde positie bevrijdt en kort daarna overgedragen aan het ambulancepersoneel. Het overige verkeer werd tijdelijk via het naastgelegen fietspad geleid. Nadat de weg in beide richtingen afgesloten was is de verkeersongevallendienst van de politie begonnen het onderzoek. De auto moest worden afgesleept.
 •  
 • 112oostgelderla... heeft de volgende video geupload: "Gewonde bij ongeval in Hengelo (G)". 3 jaar geleden Een automobiliste uit Keijenborg is woensdagochtend 29 oktober gewond geraakt bij een ongeluk op de Berendschotstraat met de Eldinkweg in Hengelo (G). Zij is met onbekende verwondingen per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. Het ongeluk gebeurde omstreeks 8.00 uur. Een automobilist, komende vanaf de Banninkstraat, wilde de kruising oversteken om de Eldrinkweg te vervolgen. Tijdens het oversteken zag de bestuurder de vrouw uit Keijenborg vermoedelijk over het hoofd. Een flinke aanrijding was hierbij het gevolg. De auto, met daarin nog de vrouw, belandde zijwaarts in een sloot en raakte gewond. De automobilist kwam met de schrik vrij. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel bij het ongeval aanwezig. Bij aankomst van de hulpdiensten was de gewonde vrouw al uit haar auto gehaald. De andere bestuurder werd ter plaatse gecontroleerd op verwondingen maar bleek ongedeerd. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Beide voertuigen moesten zwaar beschadigd worden afgesleept.
 •  
 • 112oostgelderla... heeft de volgende video geupload: "Albert Heijn in Hengelo (G) opnieuw geramd". 3 jaar geleden Een automobiliste op leeftijd is zondagochtend 26 oktober met de schrik vrijgekomen nadat zij met haar auto de Albert Heijn aan de Raadhuisstraat heeft geramd. Het pand en de auto liepen ernstige schade op. De automobiliste wilde omstreeks 10.00 uur met haar auto van de parkeerplaats rijden. Toen zij met haar auto achterwaarts reed ging het mis. In plaats van de rempedaal in te drukken, drukte zij het gaspedaal in. Daarbij reed zij met hoge snelheid achterwaarts dwars door de struiken heen om vervolgens tegen de gevel van de vernieuwde Albert Heijn tot stilstand te komen. De automobiliste kwam na het ongeluk met de schrik vrij. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel bij het ongeluk ter plaatse. De brandweer die ook ter plaatse was hoefde vrijwel niet in actie te komen. De auto van de vrouw werd zwaar beschadigd afgesleept. Het is niet de eerste keer dat deze filiaal van Albert Heijn geramd wordt. Afgelopen 2 februari reed er een automobilist de winkel binnen. De winkel was toen die tijd pas geopend na nieuwbouw.
 •  
 • 112oostgelderla... heeft de volgende video geupload: "Brandweer Zutphen steekt zelf huis in brand". 3 jaar geleden Zutphen - Normaal gesproken blust de brandweer een brand, maar maandag 20 oktober geeft dit een hele andere wending. De brandweer dat brand gaat stichten. Niet alleen vandaag, maar de hele week. Dit gebeurd tijdens de praktijkexperimenten op industrieterrein De Mars in Zutphen waar een complete woonwijk gesloopt gaat worden. De experimenten worden uitgevoerd door Brandweer Nederland en de Brandweeracademie. Zij willen met de proeven zien hoe het vuur en de rookontwikkeling door een woning gaat. Het is een unieke experiment met een grote waarde voor de wetenschap van de brandweer. Het doel van deze experimenten zijn om de veiligheid te kunnen vergroten voor brandweermensen en burgers. Tijdens de experimenten worden de sloopwoningen ingericht met modern meubilair anno 2014. Volgens de brandweer is het nooit eerder gelukt om dit soort grootschalige experimenten uit te kunnen voeren op het gebied van brandverloop. Zij laten weten het spannend te vinden maar ook belangrijk. Vanwege het maatschappelijk belang ondersteunt de gemeente Zutphen de experimenten van harte. Dit doen zij door het voormalige woonwijk beschikbaar te stellen. De gemeente en de brandweer doen er alles aan om mogelijke overlast voor de omliggende bedrijven te beperken. Aan de experimenten die vandaag en de rest van de week gehouden worden werken brandweermensen uit heel Nederland mee.
 •  

Followers

detail-Thumb
112oostgelderland
heeft nog geen followers, ben jij de eerste?
followFollow