GELD VERDIENEN met je video's?! Klik hier om GRATIS te registreren

Activiteiten

 • Lost Woods Films
  Lost Woods... Heeft een opmerking gekregen van "geldmakerkarlij..." 6 jaar geleden
 •  
 • Lost Woods Films
  Lost Woods... Vindt de volgende video leuk: "Discipline & Rather Real" 6 jaar geleden Clip van Discipline & Rather Real winnaar Europese primeur van 48 Hour Music Video in Nijmegen Gisteravond vond de screening van The 48 Hour Music Video Project plaats in Merleyn. Tijdens dit project, dat plaats vond in het weekend van 26 en 27 november, gingen elf Gelderse bands en elf filmmakers die middels een loting aan elkaar gekoppeld werden samen de uitdaging aan een videoclip te maken in 48 uur tijd. Een uniek project waarbij creativiteit de lijn tussen film en muziek doet vervagen en vernieuwende producties worden gemaakt. Dit Project werd slechts één keer eerder in Amerika is uitgevoerd. De Europese primeur in Nijmegen wordt georganiseerd door Go Short, The 48 Hour Film Project, 3VOOR12, Doornroosje en KCG. Winnaar van deze eerste 48 Hour Music Video Project in Europa is geworden: Discipline & Rather Real van het filmteam 'Lost Frame... Dus'. Zij gingen er maar liefst met 3 prijzen vandoor: beste regie (Ruut van der Beele en Simon Claassen), beste actrice (Lisa Morrell) en beste videoclip. Ook kregen zij een speciaal ingelaste prijs voor de beste aftiteling, die erg origineel is.
 •  
 • Lost Woods... heeft de volgende video geupload: "Discipline & Rather Real". 6 jaar geleden Clip van Discipline & Rather Real winnaar Europese primeur van 48 Hour Music Video in Nijmegen Gisteravond vond de screening van The 48 Hour Music Video Project plaats in Merleyn. Tijdens dit project, dat plaats vond in het weekend van 26 en 27 november, gingen elf Gelderse bands en elf filmmakers die middels een loting aan elkaar gekoppeld werden samen de uitdaging aan een videoclip te maken in 48 uur tijd. Een uniek project waarbij creativiteit de lijn tussen film en muziek doet vervagen en vernieuwende producties worden gemaakt. Dit Project werd slechts één keer eerder in Amerika is uitgevoerd. De Europese primeur in Nijmegen wordt georganiseerd door Go Short, The 48 Hour Film Project, 3VOOR12, Doornroosje en KCG. Winnaar van deze eerste 48 Hour Music Video Project in Europa is geworden: Discipline & Rather Real van het filmteam 'Lost Frame... Dus'. Zij gingen er maar liefst met 3 prijzen vandoor: beste regie (Ruut van der Beele en Simon Claassen), beste actrice (Lisa Morrell) en beste videoclip. Ook kregen zij een speciaal ingelaste prijs voor de beste aftiteling, die erg origineel is.
 •  
 • Lost Woods... heeft de volgende video geupload: "Water Level 9.40". 6 jaar geleden In Styria in Oostenrijk ligt de "Grüner See", één van de meest heldere meren ter wereld. Wat het meer zo speciaal maakt is de kleur van het water, het diepe groen-blauw wordt gecreëerd door lichtrefractie. Daardoor lijkt het water net glas. Gelegen in de alpen is dit een zeer speciaal meer. In de herfst droogt dit meer op, maar door het smeltende water in de lente loopt deze weer vol met water waardoor er een soort onderwater-wereld gecreëerd wordt waarin paden, bankjes en bruggetjes te zien zijn in een vreemde setting. Alsof het een kunstwerk is. De maker van dit filmpje legt uit. "De nacht van te voren had het flink geregend en veel van het stuifmeel was het water in gespoeld en bleef drijven, waardoor het mooie doorzichtige water er niet echt mooi uitkwam. De diepte van het water was wel prima. 9,40m. Dat betekende dat we lentebloemen, planten, paadjes, bankjes en andere dingen onder water konden vinden. De beste tijd om naar "Grüner See" te gaan is als het ijs al twee tot drie maanden het water heeft aangevuld. Het was wel erg koud water. Vijf tot zes graden, maar ik heb alsnog twee duiksessies gemaakt van beiden ongeveer 90 minuten."
 •  
 • Lost Woods... heeft de volgende video geupload: "Irene". 6 jaar geleden Kortfilm over de orkaan die het oosten van de VS teisterde.
 •  
 • Lost Woods... heeft de volgende video geupload: "Once in a lifetime". 6 jaar geleden Het weer in Nieuw Zeeland is anders dan anders deze winter. Filmmaker Ro Tierney maakte deze short over het "vreemde" verschijnsel wat zijn land bezocht.
 •  
 • Lost Woods Films
  Lost Woods... Heeft een opmerking geplaatst "Dansende inktvis op..." 6 jaar geleden Heb jij zin in een Japanse delicatesse? Neem dan de odori-don en je weet niet wat je gebeurt. Op het eerste gezicht lijkt alles normaal totdat er opeens een inktvis in je bord danst!
 •  

Followers

detail-Thumb
Lost Woods Films
heeft nog geen followers, ben jij de eerste?
followFollow